Otvorena poslovnica Supernove u ulici Vožda Karađorđa 17

Nova zvezda je stigla u Niš!

U Nišu je otvorena poslovnica Supernove u ulici Vožda Karađorđa 17 u kojoj će stanovnici grada i okoline moći da se upoznaju sa ponudom ovog kablovskog operatora - super stabilnim i brzim internetom, jedinstvenom TV ponudom, kao i uslugama fiksne telefonije uz lak prenos broja.

Uz Supernovu svaki korisnik može da računa na brz, pouzdan i neograničen internet, besplatne minute u okviru fiksne telefonije, ali i obogaćenu TV ponudu u kojoj se nalaze mnogobrojni kanali koji će oduševiti svakoga, od mališana pa sve do pripadnika starije populacije. Većina TV kanala u Supernova ponudipobrala je sjajne reakcije gledalaca poput muzičko-zabavnog K1, TV DR koji se bavi zdravstvenim temama, dečijih – Dexy TV-a i Kazbuke, Toxic-a sa popularnom muzikom, ali i Balkan Trip-a sa živopisnim putopisima iz čitavog regiona. Programska šema Supernove bogatija je iz dana u dan, a neki od najnovijih kanala su Discovery Turbo Xtra i Home&Garden Television, Arena Sport 1x2, Arena Fight i Hype TV.

Super novina koja je pred kraj prošle godine stigla iz Supernove je novi pametni uređaj MOVE – TV po TVOM koji korisnicima doživljaj gledanja televizije podiže na još viši nivo. Unapređeno TV iskustvo uz MOVE – TV po TVOM podrazumeva neometano i lako kretanje kroz TV sadržaj i korišćenje svih opcija koje nudi – vraćanje programa na početak, premotavanje do čak sedam dana unazad kao i pristup bogatom sadržaju Video kluba sa najaktuelnijim serijama i filmovima. MOVE – TV po TVOM dostupan je uz sve Supernova pakete koji za sve nove korisnike u prvih šest meseci iznose samo jedan dinar!

Nišlije sada imaju mogućnost da posete novootvorenu poslovnicu u kojima će ih dočekati ljubazni poslodavci koji će im pomoći u odabiru usluge ili paketa usluga u skladu sa njihovim potrebama i životnim stilom. Supernova poslovnica u Nišu otvorena je od ponedeljka do petka od 8 do 20 časova, kao i subotom od 9 do 14 časova, a više informacija o ponudi Supernove u svakom trenutku je dostupno pozivom na brojeve 0800 311 312 ili 19911 i na zvaničnoj internet stranici
www.mojasupernova.rs.