Obaveštenje za korisnike

Obaveštenje za korisnike

Dragi korisnici,
obaveštavamo vas da će „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd preuzeti mrežu i pretplatničke priključke operatora Lonet KDS doo Loznica dana 01.04.2021. godine.

Od tog trenutka, nastavlja se nesmetano sa korišćenjem usluga televizija, interneta i fiksne telefonije po već ugovorenim uslovima do prelaska na ponudu i uslove kablovskog operatora „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd, koji na tržištu posluje u okviru brenda „Supernova“.

Obaveštavamo vas da će računi za april mesec 2021. godine biti izdati od strane privrednog društva „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd, sa naznačenim novim žiro-računom za uplatu.

Za više informacija o Supernova ponudi i uslovima ugovora, možete posetiti www.mojasupernova.rs ili pozvati Supernova kontakt centar na broj 19911, za besplatne pozive 0800311312 ili poslati mail na info@mojasupernova.rs. Za vas smo dostupni 24h sedam dana u nedelji. Sve servisne zahteve možete rešavati u poslovnici Supernove na adresi Jovana Cvijića 6, Loznica, koja radi radnim danima 08-20h i subotom 09-14h.

Vaša Supernova