Stigao je Apollon

10.000 sati domaćeg i holivudskog, filmskog i serijskog programa sa prevodom!

Jedinstvena lokalizovana online platforma je pred nama.

Tempo života u 21. veku je brz i dinamičan. Čovek modernog doba, ima dosta obaveza koje čine sastavni deo njegovog dana. Zato nam je najdragocenije slobodno vreme, kada želimo da bez ulaganja dodatnog napora dobijemo kvalitetan, brz i raznovrstan zabavni sadržaj i uzivanje u kom sve ide lako i jednostavno.

Da bi odgovorili na sve ove potrebe, kreiran je Apollon, prvi lokalizovani servis  putem kog korisnici mogu u svakom trenutku da pristupe bazi sa više od 10.000 sati, holivudskog i domaćeg filmskog i serijskog programa sa prevodom. Pored najvećeg izbora holivuskih filmova, od čak pet različitih americkih filmskih studija, ovaj servis nudi beskonačan broj američkih serija, ali i sve kultne filmove domaće kinematografije, kao i celokupan opus serijskog programa u produkciji Telekom Srbija i Pink International Company.

Svi naslovi su prevedeni na srpski jezik i mogu se gledati bezbroj puta. Sve ovo, Apollon čini jedinstvenim i u pogledu svetskih ponuda ovog tipa koji se mahom zasnivaju na sopstvenim sadržajima.

Iskoristite promo period i uživajte u omiljenom TV sadržaju besplatno do 30. aprila!