Novi, poboljšani interfejs Supernova Move TV-a

Move TV nam donosi poboljšane funkcionalnosti i jednostavnije korišćenje!

Supernova nam predstavlja novi interfejs – Move TV koji će u narednim danima biti postepeno instaliran na STB uređaje svih korisnika – najpre kod onih čiji uređaji na donjem delu imaju oznaku „*Supernova ott media device“, a vrlo brzo i kod svih ostalih.

Move TV će olakšati upotrebu i kretanje kroz brojne opcije i atraktivne TV programe.

Nakon prvog uključivanja i podešavanja, možemo pregledati radio i TV kanale Move TV-a, pristupiti video klubu i pretražiti vodič kroz programe, aktivirati podsetnik za izabranu emisiju, ali i potražiti zanimljive sadržaje u tekućem programu, ili video klubu… Opcija „Moj TV“ prikazuje sadržaje povezane sa našim prethodnim aktivnostima na nalogu, kao što su započeti ali nedovršeni filmovi, ali je ovde moguće zabeležiti i sadržaj koji ćemo kasnije naći i emitovati („Gledaj kasnije“). U „Podešavanjima“ se mogu odrediti vrednosti slike i zvuka, kao i mogućnost pristupa sadržajima kroz „roditeljske kontrole“.

Novi interfejs Move TV-a daje nam mogućnost da zaustavimo, pauziramo i do sedam dana vratimo sve sadržaje za veliki broj TV kanala, a izborom opcije „Više informacija“, dobijamo detaljne informacije o emisiji. „Omiljeni kanali“ nam omogućuju brzi pristup sadržajima koji su za nas posebno interesantni.

Pravi je trenutak da se opredelimo za Super TV start i Super TV plus i uživamo u novom i superfunkcionalnom ruhu Supernovinog Move TV-a!