Još bogatija TV ponuda

Osveženje stiže sa sjajnim novim kanalima

Uvek nastojimo da, dodavanjem novih atraktivnih TV kanala, naša televizija bude što bogatija i zanimljivija.

Ako koristite iris TV, već sada možete da pratite četiri nova kanala - sportski kanal Trace Sport Stars (Max TV paket, pozicija 330), edukativni kanal RTV Tesla (svi iris TV paketi, na 512), međunarodni satelitski kanal Belarus 24 (svi iris TV paketi, na 672) i TV Centar (svi iris TV paketi, na 623).

Na kanalu RTV Tesla ćete uživati u programu edukativnog i naučno obrazovnog karaktera koji čine emisije sa predavanjima eminentnih stručnjaka iz zemlje i sveta koja se održavaju u Međunarodnom centru za istraživanje nasleđa Nikole Tesle. RTV Tesla je lokalni kanal koji se emituje na teritoriji Beograda i mogu da ga prate i Super TV korisnici na poziciji 635. Korisnici Super TV plus paketa sada mogu da prate i Fimbox Arthouse (pozicija 179) - novi kanal filmskog karaktera kojiemituje ostvarenja svetske kinematografije.

Ljubitelji sporta će na novom kanalu Trace Sport Stars - prvom TV kanalu koji je isključivo posvećen sportskim slavnim ličnostima – imati priliku da otkriju šampione, u izdanju u kakvom ih nikada ranije nisu videli.

TV Centar je lokalna televizija, bazirana na informativnim i dokumentarnim emisijama sa temama koje su pretežno vezane za resavski kraj.

Novi kanal Belarus 24 je međunarodni satelitski kanal Republike Belorusije koji se emituje na beloruskom, ruskom i delom na engleskom jeziku. Čine ga analitičke emisije, dokumentarni filmovi, istorija i kultura beloruskog naroda.