Druga sezona serije „12 reči“ premijerno na Superstar TV-u

Duga sezona je vreme naplate starih računa.

Serija „12 reči“, kriminalistička drama o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, osvojila je srca mnogih gledalaca, koji nestrpljivo očekuju nastavak ove zanimljive i, pre svega, složene priče u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Druga sezona serije „12 reči“ premijerno počinje da se emituje na Superstar kanalu već u sredu, 15. novembra, svakog radnog dana, od 21.00.

Na koji način mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obeležili prvu sezonu saznaćete u narednih 12 uzbudljivih epizoda ove krimi-drame.

Slučaj Čečerinakoji je bio njegov prvi veliki slučaj je zatvoren svedočenjem zaštićenog svedoka Vlahovića. Robert, haker zadužen za pranje para kriptovalutama klana Čečerina, je pobegao iz zatvora u Kinu. Sara je dobila posao u Tužilaštvu, veza nje i Miloša je obnovljena, Milošu umire otac. Tomislav Grubor, za koga je Miloš radio, uhapšen je na osnovu dokaza koje je dostavio Miloš.

Milošev plan da stvara porodicu i živi običan život se menja kad postane talac Žarka Čečerine, koji je pobegao iz zatvora. Ucenjen da u svom stanu skriva odbeglog kriminalca, otkriva neku novu istinu o sebi i svetu u kome živi. Milošev sudar sa Tužilaštvom okreće ga advokatskoj sivoj zoni i poziciji protiv establišmenta; on više nije buntovnik bez razloga, nezreli klinac, već advokat na ivici zakona.

U glavnima ulogama gledaćete Viktora Savića, Duška Radovića, Nikolu Pejakovića, Nebojšu Milovanovića i Ivanu Vuković.

Uživajte u sjajnom filmskom i serijskom programu na SUPERSTAR TV -u. Očekuju vas brojne domaće serije sa sjajnim pričama koje donose dramu, strast, akciju, avanturu, brzinu, misteriju, ali i komediju i romansu.

SUPERSTAR TV je dostupan u okviru osnovnog paketa na više TV platformi. Pogledajte teritorije i platforme na kojima možete pratiti ovaj sjajan serijski i filmski kanal.

Izvor: youtube