Bindžujte sve epizode serije „Toma“

Gledajte u jednom dahu – serija „Toma“ u video klubu „Bindžuj“

Nakon premijernog emitovanja serije „Toma“, Super TV i MOVE ’N ’ GO korisnici imaju priliku da u jednom dahu gledaju svih osam epizoda ove veoma gledane serije.

Nakon velikog uspeha filma o jednom od najvećih boema sa ovih prostora, Tomi Zdravkoviću, snimljena je serija „Toma“ sa novim delovima i pojedinostima iz života našeg najvećeg boema.

Serija „Toma“ je priča o životu i ljubavi večitog boema - prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Sve epizode ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu možete da gledate u video klubu BINDŽUJ, po ceni od samo 349 dinara, jednokratno.

Paket vam je na raspolaganju u periodu od 20 dana od dana njegove aktivacije. Po isteku perioda od 20 dana, paket vam se automatski deaktivira. Ukoliko to želite, u svakom trenutku možete izvršiti ponovnu aktivaciju.

Aktivaciju paketa možete da izvršite, lako i jednostavno, u okviru video kluba:

  • pozivanjem 19911, ili
  • dolaskom u najbližu poslovnicu.

Kupite kokice i piće, okupite društvo i uživajte u bindžovanju!