Bindžujte sve epizode druge sezone serije „12 reči“

Gledajte u jednom dahu – druga sezona serije „12 reči“ u video klubu „Bindžuj“.

Nakon premijernog emitovanja, Super TV i MOVE ’N ’ GO korisnici imaju priliku da svih 12 epizoda druge sezone ovog sjajnog dramskog trilera gledaju u jednom dahu.

Uzbudljiva druga sezona popularne serije „12 reči“ je vreme naplate starih računa. Kroz 12 epizoda ćete saznati na koji način mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obeležili prvu sezonu. Složena priča o životima ljudi koji su upleteni u kriminalne radnje, ali i borbi koju vode u sebi i sa drugima, u drugoj sezoni se nastavlja.

Sve epizode druge sezone ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu možete da gledate u video klubu BINDŽUJ, po ceni odsamo 349 dinara, jednokratno.

Paket vam je na raspolaganju u periodu od 20 dana od dana njegove aktivacije. Po isteku perioda od 20 dana, paket vam se automatski deaktivira. Ukoliko to želite, u svakom trenutku možete izvršiti ponovnu aktivaciju.

Aktivaciju paketa možete izvršiti, lako i jednostavno, u okviru video kluba:

· pozivanjem 19911, ili

· dolaskom u najbližu mts poslovnicu.

Okupite društvo i, uz kokice i grickalice, opušteno uživajte u bindžu svih epizoda druge sezone koje vam donose dodatna uzbuđenja i brojne neočekivane obrte.

Izvor: youtube