Bindžujte sve epizode treće sezone serije Močvara

Gledajte u jednom dahu – treća sezona serije „Močvara“ u video klubu „Bindžuj“.

Nakon premijernog emitovanja prve epizode(14. septembar) nove sezone serije Močvara, Super TV biz i MOVE ’N ’ GO korisnici imaju priliku da svih 8 epizoda treće sezone ovog sjajnog dramskog trilera gledaju u jednom dahu.

Uzbudljiva treća sezona hit serije „Močvara“ nas vraća na ulice Beograda, gde će publika pratiti uzbudljiva dešavanja oko Nikole Krsmanovića.

Nikola, je na prekretnici života, zbližava se sa Svetlanom, ženom čiju prošlost progone mračne senke. Dok pokušava da okrene novi list i promeni svoj život iz korena, njene tajne uzrokuju niz kobnih događaja koji je dovode u opasnost.

Nakon misterioznog incidenta, Nikola postaje glavni osumnjičeni i ubrzo shvata da ključ za rešavanje ovog slučaja leži u zaboravljenoj prošlosti, koja preti da uništi sve pred sobom.

Pripremite se za dramatičan zaplet pun napetosti, emocija i neočekivanih obrta!

Sve epizode treće sezone ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu možete da gledate u video klubu BINDŽUJ, po ceni od 
samo 349 dinara, jednokratno.

Paket vam je na raspolaganju u periodu od 20 dana od dana njegove aktivacije. Po isteku perioda od 20 dana, paket vam se automatski deaktivira. Ukoliko to želite, u svakom trenutku možete izvršiti ponovnu aktivaciju.

Aktivaciju paketa možete da izvršite, lako i jednostavno, u delu video klub/BINDŽUJ:

  • pozivanjem 19911, ili
  • dolaskom u najbližu poslovnicu.

Gledajte pre svih sve epizode ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu na čelu sa Goran Bogdanom. Bindžovanje može da počne!

Izvor: supernova