Super zabava u dugim redovima

Vreme koje provedemo u redovima, ne mora biti uzalud izgubljeno

Vreme koje provedemo u redovima, ne mora biti uzalud izgubljeno. Može da bude čak i zabavno uz gledanje omiljene serije, prenosa dugoočekivane utakmice, a ako je red podugačak – možda i filma. Upravo zato Supernova sa uslugom „TV po tvom“ omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja, vraćanje programa do 72 časa unazad, kao i puštanje odabranih naslova iz Video kluba.

Uz Supernovu možete uživati u više od 260 TV kanala, kompletnom sportskom programu, bogatoj kolekciji filmskog i serijskog sadržaja kanala poput Superstar TV, FOX, HBO, DOX sa zanimljivim dokumentarcima i Klasik TV sa legendarnim domaćim filmovima. Posebnu pogodnost predstavlja neograničen internet brzine do 120 mbps, kao i neograničeni minuti u okviru mts i Supernova mreže.

Supernova paketi i dalje su na super promociji – šest meseci po 1 dinar ili bez ugovorne obaveze, dok je usluga TV po tvom po promotivnoj ceni do kraja godine. Ovo je super način da se izbegne nervoza tokom dugih čekanja, a sa super sadržajem biće dobra prilika i da se „zbiju redovi“ ispred šaltera.