Otvorena Supernova poslovnica na Zlatiboru

Super vest za sve stanovnike Zlatibora i okoline

Na Zlatiboru je otvorena Supernova poslovnica u ulici Milana Pećinara 74. Svi stanovnici Zlatibora i okoline sada imaju idealan kutak da naprave super izbor paketa usluga i nakon toga uživaju u više od 260 TV kanala, brzom internetu i u telefoniranju.

Korisnike u Supernovi, pored standardnih paketa usluga, sada očekuje i novi Super Max paket koji objedinjuje baš sve usluge – apsolutno sve televizijske kanale, optički internet kao i neograničene razgovore uz besplatan prenos broja fiksnog telefona. Tu nije kraj, jer Supernova korisnicima sada nudi i mogućnost kupovine televizora već od 599 dinara mesečno na 24 rate bez kamate.
Ljubazni prodavci su tu da pomognu kako postojećim, tako i novim korisnicima u odabiru paketa u skladu sa njihovim potrebama i životnim stilom. A dodatna super vest je i to da su Super sve paketi i dalje na fantastičnoj promociji „6 meseci za 1 dinar“ za sve nove korisnike.

Povodom otvaranja, danas kao i u naredna tri dana, sve korisnike očekuju specijalne pogodnosti kao i pokloni iznenađenja.

Radno vreme Supernova poslovnice je od ponedeljka do petka od 09 do 16h, kao i subotom od 09 do 14h.
Super je kad je blizu, super je kad je Supernova na korak od vas.