Supernova – galaksija integrisanih usluga

Lansiran novi brend na kablovskom nebu Srbije

Svečanim događajem organizovanim za predstavnike medija i partnere lansiran je novi brend na kablovskom nebu Srbije, Supernova. Supernova je brend nastao akvizicijom kablovskih operatora Kopernikus Technology, Radijus vektor, AVkom, Masko i Citadela komunikacije i predstavlja novu zvezdu u sazvežđu Telekom Srbija grupe. Pod novim brendom korisnicima se pružaju usluge distribucije televizijskog sadržaja, interneta i fiksne telefonije.

Deo sazvežđa supernove, koje broji više od 300.000 korisnika usluge televizije i interneta, mogu postati stanovnici velikog broja gradova i opština u Srbiji u kojima se nalazi supernova. Najbolja preporuka za tu odluku sigurno je kvalitet ponude televizijskog sadržaja po vrlo povoljnim cenama. Više od 260 televizijskih i radio kanala, od čega 50 u HD formatu, internet brzine i do 120 Mb/s te fiksna telefonija sa neograničenim pozivima ka svim mts fiksnim i mobilnim brojevima najbolji su argument koji će vas uveriti da postanete deo rastuće porodice *supernova.

Ljubitelji sporta i serijskog sadržaja prepoznaće u ponudi *supernove ono što su oduvek želeli od svog operatora. Sveobuhvatna ponuda sportskih kanala u *supernova domove će doneti najbolji fudbal, košarku, tenis, trkačke sportove, dok će SuperStar TV kanal ljubitelje najboljih domaćih serija uveriti da je srpska produkcija u rangu holivudske.

Nove korisnike koji se odluče za *supernova usluge očekuju atraktivne promocije od tri pa sve do šest meseci u toku kojih će njihova pretplata iznositi samo po jedan dinar mesečno. *supernova nije zaboravila ni svoje poslovne korisnike, kojima će kada se opredele za super cene i novu ponudu paketa usluga, mesečne naknade biti prepolovljene u trajanju od šest ili dvanaest meseci.