Super Vest-novi kanali na Supernovi

Super vest za sve!

Programska šema Supernove bogatija je za nova tri kanala koji će se ekskluzivno emitovati na svim Telekomovim platformama. Novi kanali bazirani su na sopstvenoj produkciji kao i na kupljenom premijernom sadržaju.

1. K1 (na poziciji 20) - zabavna televizija sa vrhunskom muzikom, originalnom zabavom i emisijama koje će ljudima vratiti osmeh na lice. Premijum zabavni i muzički program u sopstvenoj produkciji pomeriće standard proizvodnje programa.

2. TV Doktor (na poziciji 23) - baviće se zdravljem, predstavljaće destinaciju na kojoj će gledaoci moći da saznaju sve o tradicionalnoj i alternativnoj medicini, kao i o zdravom životu. Jezikom običnog čoveka, baviće se najaktuelnijim pitanjima našeg zdravlja.

3. Kazbuka (na poziciji 199) - televizija posvećena deci, njihovom vaspitanju i odrastanju. Kvizovi, emisije, igrani program proizvedeni u sopstvenoj produkciji koji ima za cilj da edukuje decu. Na zanimljiv način, sa nama će se smejati, učiti da broje, ili pogledati dugometražne crtane filmove koji su sinhronizovani.

Sve tri televizije izvojiće se po kvalitetu produkcije, kao i po izboru sadržaja koji je dugo pripreman i proizveden po najvišim standardima.

Vizija je da vratimo porodicu ispred ekrana i da ljudi opet počnu da gledaju televizijski sadržaj sa ponosom.

Ova tri nova kanala na Supernovi dostupna su korisnicima M paketa.