Super novina u Supernovi

Aktiviraj HBO Max uslugu i gledaj hit filmove i serije!

Supernova za svoje korisnike je pripremila novinu u vidu HBO Max usluge koja pretplatnicima nudi više od 6.500 sati najboljih serija i filmova, i to sve sa prevodom na srpski jezik. Izaberite hit serije, holivudske blokbastere, najlepše crtane filmove i gledajte sve to kad god želite, kod kuće ili u pokretu.

Na HBO Max-u čekaju te sve epizode svetski popularnih serija poput „Igre prestola“, „Sluškinjine priče“, „Zapadnog sveta“, „Euforije“, „Černobilja“, „Moderne porodice“, „Štrebera“, „Novog pape“ i „Autsajdera“, kao i hit filmovi među kojima su „Zvezda je rođena“, „Osvetnici – Kraj igre“, „Bilo jednom... u Holivudu“, „X-Men – Mračni Feniks“, „Oušnovih 8“ i mnogi drugi.

HBO Max usluga je dostupna na Android i iOS operativnim sistemima, a uređaji koji podržavaju HBO Max su desktop i laptop računari (Windows i Mac), smart telefoni i tableti (iOS, Android, Windows) i smart televizori.

HBO Max je dostupan svim korisnicima Super TV L, Super par plus i Super par max, Super sve plus i Super sve max paketa. HBO Max uslugu možete koristiti na pet uređaja, od toga na dva istovremeno.

Uputstvo za aktivaciju usluge:

* Gledajte na računaru direktno na internet stranici www.hbomax.com/rs/sr ili preuzmite HBO Max aplikaciju za smart telefon, tablet ili Smart TV. Za mobilne platforme iOS/Android preuzmite aplikaciju na App Store odnosno Google play.