Prva 3 meseca plaćajte svoj Super PLAN 4 paket po ceni postpejd tarife uključene u paket.

Prva 3 meseca plaćajte svoj Super PLAN 4 paket po ceni postpejd tarife uključene u paket.

 

Super PLAN 2 (Net + TV) i Super PLAN 3 (Fiksna+Net+TV)

Prva 3 meseca po 1 dinar - promocija je namenjena novim korisnicima koji nemaju nijednu Supernova uslugu i odluče se za neki od Super PLAN paketa na optici TV i internet uslugom, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

U toku promotivnog perioda korisnik može preći na veći Super PLAN paket uz zadržavanje istog broja servisa, pri čemu se primenjuje pravilo prenosa nepotrošene promocije.

Ukoliko se tokom trajanja promocije korisnik odluči za uvođenje novog servisa u Super PLAN paket, promocija 3 meseca po 1 dinar prestaje da važi i u tom slučaju korisnik dobija pravo na korišćenje standardne promocije za dodavanje novog servisa.

Nakon isteka promotivnog perioda naplaćuje se Super PLAN paket po važećem cenovniku.

Super PLAN 4 i Super PLAN 3(TV+Net+Mobilna)

Prva 3 meseca po ceni postpejd tarife uključene u paket - promocija je namenjena novim korisnicima koji nemaju nijednu mts uslugu ili imaju samo uslugu fiksne, odnosno mobilne postpejd linije ili fiksne i mobilne postpejd linije i odluče se za neki od Super PLAN paketa na optici internet i iris TV uslugom, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Tokom 3 meseca trajanja promocije korisnik plaća mesečnu naknadu za postpejd tarifu, po promotivnim uslovima koji za nju važe.

U toku promotivnog perioda korisnik može preći na veći Super PLAN paket, pri čemu se primenjuje pravilo prenosa nepotrošene promocije (na primer, u slučaju prelaska na veću postpejd tarifu, primenjivaće se nova cena tarife tokom trajanja promocije).

Po isteku promotivnog perioda naplaćuje se mesečna naknada za odabrani Super PLAN paket, po važećem cenovniku.

Promocija traje do 31. 07. 2024.