Vreme je za super TV novogodišnji ugođaj!

Supernova otključava doplatne kanale

Predstojeće praznike provešćemo u svojim toplim domovima, a televizijski program će nam sasvim sigurno upotpuniti novogodišnju atmosferu.

Supernova i ove godine svim korisnicima poklanja izvanredan novogodišnji ugođaj tako da će vam u periodu od 15. decembra do 15. januara biti na raspolaganju svi kanali iz ponude, čak i oni na koje niste pretplaćeni. Super filmski i serijski program u okviru HBO premium paketa (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2, kao i HBO GO) možete pratiti ukoliko prethodno izvršite aktivaciju pozivanjem kontakt centra na 19911 ili 0800 311 312. Do 31. januara možete da izvršite odjavu kako biste izbegli plaćanje HBO paketa ukoliko ne želite da nastavite sa praćenjem istih. U okviru novogodišnje akcije korisnicima će biti dostupan i X Plus paket kanala, dok će paket kanala Zadruga biti dostupan samo korisnicima koji su se prethodno pretplatili.

Potrudili smo se da vam obezbedimo fantastičan televizijski sadržaj, na vama je samo da se udobno smestite u vaše fotelje!

Želimo vam baš super Novu godinu i super praznike!