Insta TV je nešto potpuno novo na medijskom tržištu

Kanal zvanično kreće sa emitovanjem komercijalnog programa od 28.10.2022.g. u 18h u okviru irisTV, irisGO, Supernova i mSAT ponude.

Ovaj TV kanal je prvi interaktivni kanal u Srbiji i predstavlja spoj televizije i društvenih mreža. Novi brend, Insta TV, u okviru paketa TV kanala kompanije Pink Media Group je velikim produkcionim, kadrovskim i tehničkim ulaganjima rezultirao novim pristupom zabavnom i talent programu.

Okosnica programske šeme televizije je prvi televizijski “band camp” za najtalentovanije muzičare, pevače i plesače. “Prvi bend Srbije” pretenduje da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk, a gledaoci će putem kreiranja naloga na društvenim mrežama moći da glasaju za svoje omiljene takmičare i utiču na ishod takmičenja.

Cilj televizije Insta TV jeste da se mladi vrate televiziji, ali i da se trendi, drugačijim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika. Insta TV donosi transformaciju televizije kakvu poznajemo i konačno objedinjuje digitalni i televizijski svet.

Supernova pozicija:

  • Insta TV HD – pozicija 19, paketi: Super TV start, Super TV plus, Super TV biz start, Super TV biz plus, Hoteli Start, Hoteli Max

Supernova renumeracija:

  • TV Palma plus – sa pozicije 19 na poziciju 23
  • TVDR – sa pozicije 23 na poziciju 29
  • Travel – sa pozicije 29 na poziciju 292