U oktobru FOX postaje STAR CHANNEL

Zvezde će ove jeseni biti sjajnije na STAR kanalu

Stiv Martin, Selena Gomez, Džulija Roberts, Šon Pen, Keri Vašington, Riz Viterspun u hit serijama samo na STAR kanalima ove jeseni!

Popularni FOX kanali sada u novom ruhu!Novo ime STAR i upečatljiv vizuelni identitet kultnog televizijskog kanala obasjaće vaše male ekrane od oktobra.

STAR CHANNEL, STAR LIFE, STAR CRIME i STAR MOVIES, sa popularnim serijama i uzbudljivim novim premijerama, će i dalje donositi radost i zabavu gledaocima širom sveta.

STAR Channel ostaje mesto gde ćete pronaći najbolje akcione, dramske i humorističke serije iz vodećih studija. Osim naslova koje volie, uživaćete i u neverovatno uzbudljivim premijerama poput serije „Samo ubistva u zgradi“ (Only Murders in the Building), sa Stivom Martinom, Martinom Šortom i Selenom Gomez u glavnim ulogama. Tu je i akciono-avanturistička serija „Istinite laži” (True Lies), koja vam donosi modernu verziju originalnog filma istog naslova, kao i proceduralna drama „Uzbuna: Jedinica za nestale osobe” (Alert: Missing Persouns Unit).

STAR Life će nastaviti da vam nudi lagan zabavni sadržaj i biće vaš prozor u najnovije ljubavne i dramske zaplete. Ovaj kanal vam donosi premijere serija kao što su „Laž i manipulacija“ (Gaslit), sa Džulijom Roberts i Šonom Penom u glavnim ulogama, zatim „Mali požari svuda“ (Little Fires Everywhere) sa Keri Vašington i Riz Viterspun kao protagonistkinjama.

STAR Crime će ostati veran tradiciji intrigiranja ljubitelja krimi žanra svojim programom ispunjenim inteligentnim i stilizovanim trilerima. Uporedo sa rebrendiranjem kanala, očekuju vas i premijere serija kao što su „Vil Trent” (Will Trent) i „Više od raja” (Beyond Paradise).

I na kraju, poslednji, ali ne i najmanje važan, kanal STAR Movies će sa jedinstvenom kombinacijom blokbastera i klasičnih filmova doneti uzbuđenje u domove obožavalaca širom Srbije.  

Još mnogo vašeg omiljenog zabavnog TV sadržaja naći ćete od oktobra na kanalima STAR kanalima.

Svi kanali ostaju na istim pozicijama na kojima ste gledali FOX kanale: STAR Channel131 (Super TV i MOVE'N'GO), STAR Movies134 (Super TV i MOVE'N'GO), STAR Life132 (Super TV i MOVE'N'GO), STARCrime133 (Super TV i MOVE'N'GO).