Planeta Zemlja III od nedelje na svim mts platformama

Treći deo nagrađivanog programa počinje u nedelju na BBC Earth kanalu

Ako ste ljubitelj prirode neizmerno ćete uživati u trećoj sezoni serije Planeta Zemlja III koja dočarava zapanjujuću lepotu i snagu životinjskog sveta ali i brojna iskušenja kojima je izložen.

Završavajući trilogiju Planeta Zemlja, Planeta Zemlja III istražuje najveća staništa na našoj planeti i izuzetne životinje koje žive u njima. Ovaj očaravajući dokumentarac možete da pratite na BBC Earth kanalu već od nedelje, 12. novembra, od 18.00 sati.

Ispunjena divljenjem i razumevanjem, Planeta Zemlja III kroz osam epizoda slavi mesta i životinje izvan naše mašte. Od okeanskih dubina do najudaljenije džungle, otkrijte poslednja velika divlja mesta na planeti i fascinantne strategije koje su životinje razvile da bi preživele. Svaka epizoda se fokusira na posebno i specijalno stanište, uključujući pašnjake i pustinje, šume, slatkovodna staništa i obale.

Skoro dve decenije otkako je originalna serija Planeta Zemlja emitovana na BBC One, vidimo kako su nauka i tehnologija napredovale, ali i kako se naša planeta promenila. Došli smo do kritične tačke u istoriji naše planete i prirodni svet se promenio više nego što je ikada ranije zabeleženo u našoj ljudskoj istoriji. Ove promene su se osetile u svakom ekosistemu i od strane bezbrojnih stvorenja sa kojima delimo ovu planetu.

BBC Earth kanal na iris TV-u možete da pratite na poziciji 360, na Super TV-u na poziciji 311 a na poziciji 121, ako ste m:SAT TV korisnik.

Izvor: youtube