Serija „Poseta“ premijerno stiže na male ekrane

Premijera na Superstar TV-u od ponedeljka, 2. oktobra

Serija „Poseta“ za koju kažu da je jedna od najočekivanijih serija u regionu premijerno stiže na Superstar TV u ponedeljak, 2. oktobra, u 21.00.

Serija nas vodi kroz sudbine četvoro potpuno različitih ljudi koji u istražnom zatvoru čekaju na svoj trenutak - trenutak istine ili oslobađanja. Svaka od četiri priče: "Reka", "Plen", "Beton" i "Požar" predstavlja zaseban mini serijal od po četiri epizode koje će se emitovati od ponedeljka do četvrtka, od 21 čas. Petkom će u istom terminu biti reprizirana cela priča, odnosno sve četiri epizode, dajući priliku gledaocima da „urone“ u priču kao u film.

Ovo duboko emotivno putovanje kroz četiri ljudske priče i neobične sudbine će vas, sigurni smo, ostaviti bez daha. Serija okuplja sjajna glumačka imena kao što su: Nikola Ristanovski, Ksenija Marinković, Miloš Timotijević, Snežana Bogdanović, Ljubomir Bandović,  Uliks Fehmiu, Nikola Ristanovski, Nikola Rakočević, Mirko Vlahović i duga poznata imena našeg glumišta.

Uživajte u sjajnom filmskom i serijskom programu na SUPERSTAR TV-u. Očekuju vas brojne domaće serije sa sjajnim pričama koje donose dramu, strast, akciju, avanturu, brzinu, misteriju, ali i komediju i romansu. 

SUPERSTAR TV je dostupan u okviru osnovnog paketa na više TV platformi.  

Izvor: supernova