Uživajte uz otključane TV kanale i sadržaje iz video kluba

Praznična TV čarolija može da počne

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, želimo da vas obradujemo i podarimo najbolje TV sadržaje. Zato, u periodu od 1. decembra 2023. do 31. januara 2024, otključavamo za vas veliki broj TV kanala.

Istražite nove TV svetove na popularnim kanalima različitih žanrova - Filmbox Premium, TV 1000, Viasat Nature, Nickelodeon, Nicktoons i mnogim drugim.

Spremili smo dodatno iznenađenje u Video klubu!

U promo periodu do 31. januara 2024. besplatno možete da uživate u filmovima i serijama paketa Superstar, omiljenoj domaćoj muzici i muzici iz regiona paketa Balkan mysic, kao i zabavnom sadržaju za decu Minimax Plus paketa.

Pored toga, spremili smo i specijalni novogodišnji izbor filmova za celu porodicu koje besplatno možete da gledate u video klubu.

U okviru novogodišnje TV promocije otključani su kanali korisnicima Super tv biz START. Korisnici dodatnih TV paketa nastavljaju da koriste pakete u okviru mesečne naknade za paket.

Video klub paketi Superstar, Balkan Myusic i/ili Minimax Plus, dostupni su bez naknade korisnicima koji ove pakete nisu aktivirali do 1. decembra 2023.